Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Mulatozás farsangi módra

Mulatozás farsangi módra

Bár úgy érezzük, a tél még bőven a nyakunkon van, a farsangi időszak már pont az ellentétéről tanúskodik. A télűző, tavaszváró mulatsági szezon a hagyomány szerint vízkereszttől hamvazószerdáig tart, s a cél a téli időszak, illetve a rossz szellemek elűzése, na meg persze egy kiadós vígadozás a nagyböjt kezdete előtt.

Mára ez az ünnep levetkőzte erős, népi kereteit, s ami maradt, az a jelmez, a buli, és a szórakozás.

Bár a farsang most inkább a gyerekek számára kedvez, azért a felnőttek is sok-sok program közül válogathatnak, ha épp beöltözős kedvük van.

Míg régen ijesztő maszkok és ruhák kerültek elő ilyenkor, addig napjainkban már bármit magunkra ölthetünk, vicces, aranyos, vagy épp szexi jelmezt is, egyedül a fantáziánkra van bízva, hogy mit választunk. Ez persze nem csak áldás, hanem átok is, mivel a döntés így kifejezetten nehéz lehet. Első lépésként próbáljuk meg kitalálni, egyáltalán milyen karakter, élő-, vagy kitalált személyiség, esetleg tárgy formáját szeretnénk magunkra ölteni, személyiségünkhöz mi passzol a legjobban.

 

Az ilyen alkalmak remek lehetőségnek bizonyulnak ahhoz is, hogy egy példaképünk, vagy egy csodás, szívünkhöz közel álló teremtmény előtt tisztelegjünk azzal, hogy felvesszük a kinézetét, vagy hogy párunkkal, esetleg barátainkkal összeöltözzünk egy híres pár, esetleg csapat formájára.

Akár kész tervekkel, akár tanácstalanul várjuk az eseményt, egy kihívás még hátra van, mégpedig a beszerzés. Szerencsénkre azonban a modern technika ezúttal sem hagy minket cserben.

Akár inspirálódni akarunk, akár vásárolni, az interneten mindig megtaláljuk, amire szükségünk van, persze ha tudjuk, hol keressük. Farsangi jelmezek, parókák és kiegészítők egész hadával találkozhatunk egy szuper webáruházban, feldobhatjuk a buli helyszínét színes lufikkalcsillogó díszekkel, sőt, még arcfestéket is beszerezhetünk a gyerekek (és valljuk be, önmagunk) szórakoztatására. A lényeg, hogy időben álljunk neki a készülődésnek, így tökéletes lesz az idei karnevál!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés