Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Lufipark Törzsvásárlói kártya szabályzat

Lufipark Törzsvásárlói kártya szabályzat

 

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Lufipark által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

 

Ezüst fokozat: Azonnali 5% kedvezmény minden termékünkre és szolgáltatásunkra*.

Arany fokozat: 100.000 Ft összköltés fölött 10% kedvezmény minden termékünkre és szolgáltatásunkra*.

Platina fokozat: 300.000 Ft összköltés fölött 15% kedvezmény minden termékünkre és szolgáltatásunkra.*

* a törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel és nem használható fel akciós termékek vásárlása során.

 

A kártya tulajdonosnak a születésnapjára egy 1 hónapig érvényes 20%-os kedvezményre jogosító kupont küldünk ajándékba. A kupont az üzletben lehet felhasználni.

A Lufipark a különböző kártyafajtákat a vásárlások összértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Lufipark fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

 

Kártyaérvényesség

A Lufipark Törzsvásárlói kártya az üzlet tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

 

Szintlépés szabályzat

A vásárlás során az elköltött összeg rögzítésre kerül a törzsvásárlói rendszerben. A rendszer a vásárlások összegét automatikusan összeadja, és kiküldi az értesítést, ha a törzsvásárló elérte a következő szinthez szükséges összeghatárt. Az aktuális összköltésről a vásárlás során tudunk információt adni.

A törzsvásárlói kedvezményt csak a digitális kártya felmutatásával lehet igénybe venni. A digitális kártya használata nem átruházható!

 

Igénybevétel helye

Lufipark üzlet

1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10

Allee Bevásárlóközpont  1. emelet

 

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. A törzsvásárlói rendszer alapvető  működésével kapcsolatos értesítések, levelek szerződéses kötelezettségünk, így ezekről az emailekről leiratkozni nem lehet. A hírlevelekről és promóciós célú levelekről, a levél alján található leiratkozó link segítésével, valamint telefonszámunkon (06302086200) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk:

Lufipark üzlet

1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10

Allee Bevásárlóközpont  1. emelet

 

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a saját rendszerünkben rögzítjük.

 

Adatkezelés

A Lufipark tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Lufipark kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Lufipark, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Lufipark marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Lufipark az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben kiküldésre kerül a digitális törzsvásárlói kártya, és az igényléskor történt vásárlás összege automatikusan felíródnak a kártyára!

 

A kártya elvesztése

A kártya elvesztése a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Új kártyát a személyi azonosságának igazolása után az üzletünkben igényelhet. Az új digitális kártya néhány napon belül kerül kiküldésre a rendszerben rögzített email címre!

 

Elérhetőségek

Telefonszám: 06302086200

E-mail: info@lufipark.hu

Keresés