Termékek Menü

Lufis érdekességek, lufimítoszok

Ezen a helyen azokra a kérdésekre kaphatsz választ, amit a leggyakrabban kérdeztek tőlünk az üzletben - mint például lufiposta, léggömb felengedés, led-es lufik, héliumos lufik, világító léggömbök, villogó ledes lufik, lufi dekorációs lehetőségek.

 

 

 

 


 

2020. 04. 05. 09:45:00
Az elmúlt években sok vásárló jött be húsvét előtt az üzletbe, hogy lufiból készített dekorációval lepje meg gyermekét, unokáját.
Sajnos most sok családban megvalósíthatatlan a közös ünneplés, a családi összejövetel pedig hamarosan itt a Húsvét.

Ezért arra gondoltuk, segítünk megoldani a húsvéti ajándékot úgy, hogy közben otthon maradhatsz, vigyázva magad és a környezeted egészségére, biztonságára.
KATTINTS IDE ÉS KÜLDD HÁZHOZ A HÚSVÉTI AJÁNDÉKOD!

Ha van valaki, akit szeretnél meglepni, de nem tudod most személyesen átadni, mi a Nevedben kiküldjük az ajándékot – ugyanolyan gondosan és szeretettel, ahogyan azt TE tetted volna
Mit jelent ez?
A csomagban benne lesz a dekoráció, amit kiválasztottál – ÉS egy levél, melyet TE ÍRSZ MEG
A leveledet egy mosolygós lufi figurába rejtjük és így küldjük el annak, akinek szeretnéd.  


MIT KELL TENNED, HOGY HÚSVÉTRA ODAÉRJEN AZ AJÁNDÉKOD: 

1. Kattints ide, válaszd ki és rendeld meg a húsvéti dekorációt legkésőbb április 8-ig

2. Állítsd be a szállítási nevet és címet, ahová küldeni szeretnéd.

3. A számla NEM lesz a csomagban, hiszen azt Neked küldjük 
Ehhez a számlázási címet külön add meg.

4. Fizetni átutalással vagy paypallal tudsz.

5. A Pénztár Megjegyzés részébe írd bele, a Nevet, ahogy szólítod és írd meg a levél szövegét. 
„Drága Tündikém! Sajnálom, hogy idén nem találkozhatunk Húsvétkor. Remélem tetszik az ajándék, amit választottam. Szeretettel: Mami és Papi”

A LEVELED ÍGY NÉZHET KI:


 

NEM TUDOD KIVÁLASZTANI A LEGJOBB AJÁNDÉKOT?
EBBEN IS SEGÍTÜNK:  telefonos konzultáción segítünk kiválasztani azt, amivel tuti a legnagyobb sikered lesz – kortól nemtől függetlenül 

NE FELEDD: Ne feledd az öröm és a nevetés fáklyaként világít a sötétben!
2020. 04. 03. 13:14:00
 

RENDEZZ FELEJTHETETLEN SZÜLINAPOT!

Nálatok is nemsokára szülinap lesz a családban, de a kialakult helyzet miatt nem akarsz kimozdulni?

Mi megoldjuk helyetted!

Nézd meg SZÜLINAPI MENTŐCSOMAG összeállításunkat, melyet most kiszállítási költség nélkül rendelhetsz meg.

 

2019. 06. 08. 07:53:00
Rengeteg cikk jelenik meg a lufik környezetre, állatokra gyakorolt hatásáról az elmúlt időszakban, ezért fontosnak tartjuk, hogy megosszuk Veletek a Lufipark ide vonatkozó etikettjét
2019. 05. 26. 17:00:00


Ahogy közelednek az általános iskolás, ovis ballagások, a gyereknap, a szokásosnál is több vásárlónk jön hozzánk kisgyerekkel.

Veled is előfordult már, hogy menet közben elunta a gyerkőcöd magát?

2016. 11. 30. 21:18:46
Bármilyen méretű lufi fújható héliummal?

Mivel a nem nálunk vásárolt lufikat is megtöltjük héliummal, gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy túl pici lufit hoznak hozzánk a vásárlók, hogy fújjuk fel.

2016. 11. 20. 12:18:51
Veszélyes lehet a hélium szívása?

Nagy reneszánszát éli manapság a hang elváltoztatása héliummal, ami kétségtelenül jó móka. Néhányan azonban aggódnak amiatt, hogy a hélium szervezetbe kerülése milyen károkat okozhat. Nos azt kell, hogy mondjuk: semmilyet! A héliumnak nincs egészségtani  vagy tudatmódosító hatása. Azonban két apróságra fel kell, hogy hívjuk a figyelmeteket! Az első, hogy soha ne szívjatok közvetlenül a palackból héliumot! A másik pedig, hogy mikor héliumot tüdőztök le, nem kerül oxigén a tüdőtökbe, ez szédülést, szélsőséges esetben ájulást okozhat. Lélegezzetek móka közben is! :)

2016. 11. 16. 19:23:58
Van az a mennyiségű héliumos lufi, ami felemel egy embert?

Gyakran ajánlunk lufisúlyt a héliumos léggömbökhöz, hogy ne repüljenek el véletlenül sem. Ráadásul csokorba kötve a héliumos lufikat igen dekoratív padló-vagy asztaldíszt kapunk.

De van-e az a mennyiségű lufi, amihez már egy ember mint súly sem elegendő?
Egy átlagos, 11 inch átmérőjű gumi lufit már egy 4 grammos súly lent fog tartani a földön (lufiposta esetén ezért nagyon fontos a papír súlya!)

Tehát - ELMÉLETILEG létezik az a mennyiségű héliumos lufi, ami már akár egy 70 kg-os embert is fel tudna emelni. Gyakorlatilag ehhez több, mint 17500 db 11 inch-es héliumos lufira lenne szükség...


A témában érdemes utánaolvasni Lawrence Richard Walters kísérletének, amiben 45 darab héliummal töltött meteorológiai léggömbbel emelkedett a magasba. Ugyan ez a fajta ballon egészen más méretű és más funkciót tölt be, mint az általunk dekorációs célra használt lufik, a végeredmény vitathatatlan: bizony létezik az a mennyiség, ami el tud repíteni egy embert!
 

2016. 11. 09. 21:57:28
Újratölthető a fólia lufi?

Sokan kérdezitek, hogy mi lesz a fólia lufival, miután leenged. Semmiképp se dobjátok ki! Ha a lufi nem sérült, akkor bármikor újrafújható, addig, amíg annak anyaga engedi. Többszöri újratöltéssel rövidül a lufi lebegési ideje, de néhány alkalommal olyan lehet, mint újkorában!
(Fontos tudni, hogy esetünkben ez az általunk – is – forgalmazott lufikra értendő, hiszen azoknak a minősége ezt lehetővé teszi!)
A gumi lufik azonban nem újratölthetőek.

2016. 11. 01. 18:25:33
Tartósítható-e a fólia lufi?

A gumi lufi lebegési ideje igen csekély, ezért előszeretettel használunk hi-float zselét a léggömbök tartósításához. Ennek segítségével a lufi 10-12 óra helyett 4-5 napig fog lebegni. A fólia lufi azonban nem szorul plusz tartósításra. Amellett, hogy a zárószelep miatt ez kivitelezhetetlen, a fólia és bubbles lufik anyaga sokkal nehezebben engedi át a héliumot, így akár 2-3 hétig is lebegnek. Plusz előnyük, hogy ezután újra is fújhatóak. Szóval nincs ok a pánikra, sokáig fog tartani a fólia lufi! :)

2016. 10. 26. 18:46:03
Gyúlékony a hélium?

Sokan teszitek fel nekünk a kérdést, hogy a héliumos lufi robbanékony-e. Olykor gyerekkori emlékek is azt támaszthatják alá, hogy a lufi durranása félelmetes és veszélyes, azonban a hélium gáz nem tartozik a gyúlékony anyagok közé. Ebből következik, hogy ha a lufi ki is pukkan, legrosszabb esetben a hanghatás vagy a léggömb darabkái okozhatnak rémületet, azonban égési sérülést semmilyen esetben nem – ellentétben a hidrogénnel, lásd a híres zeppelin tragédia. 

Keresés