Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Lufis érdekességek, lufimítoszok

Ezen a helyen azokra a kérdésekre kaphatsz választ, amit a leggyakrabban kérdeztek tőlünk az üzletben - mint például lufiposta, léggömb felengedés, led-es lufik, héliumos lufik, világító léggömbök, villogó ledes lufik, lufi dekorációs lehetőségek.

 

 

 

 


 

2020. 12. 21. 18:42:57
A legjobb szilveszteri buli!

Lassan itt a szilveszter! Ez a szilveszter 2020-ban más lesz, mint amit eddig megszokhattunk. Az egész évünket meghatározta a koronavírus járvány. Sok lemondással járt mindenki részéről, kötnek minket a korlátozások.
Nem lesz ez másképp idén 31-én sem, de nem szabad hagyni, hogy minden örömöt elvegyen tőlünk a kialakult helyzet. A jó hír az, hogy a jelenlegi állás szerint 10 fő-ig, szűk körben bulizhatunk, így nincs veszve minden! :)

 

2020. 11. 30. 12:05:30
Legviccesebb levelek gyerekektől a Mikulásnak

Nálatok szokás levelet írni a Mikulásnak? Ez egy nagyszerű hagyomány, amit világszerte rengetegen tartanak. Évről évre több millió gyerek keresi meg a Mikulást a legkülönbözőbb kívánságokkal remélve, hogy teljesíti álmaikat. Ezek főként teljesen hétköznapi dolgok, azonban akad néha egy-egy ami felettébb szórakoztató. A legviccesebbeket gyűjtöttük össze Nektek!

2020. 11. 23. 18:18:46
3+1 dolog, amit tuti nem tudtál a Mikulásról!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy régen bizony féltek a gyerekek a Mikulától! Elhiszed, hogy az igazi Mikulásnak törött volt az orra? Érdekel honnan ered a hagyomány, hogy a csizmákat az ablakba kell kiraknunk? Szuper!

Olvasd el a cikket és minden kérdésre választ fogsz kapni!

2020. 08. 23. 20:51:00

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy a lufi milyen mértékben káros a környezetre. Vásárolhat-e lufit az, akinek fontos a környezetvédelem...

Ez a kérdés főként abban az esetben fontos, amikor léggömbfelengedésről, léggömbrobbantásról, vagy Gender partis dekorációról van szó. A lufik csak bizonyos magasságig emelkednek, majd kipukkadnak, és visszatérnek a földre.

 

MEGNYUGTATUNK, ez a kérdés számunkra is kiemelkedően fontos, ezért

- az üzletben Qualatex márkájú gumilufikat forgalmazunk.Ezek biológiailag lebomló latex anyagból készülnek, komposztálhatóak. Annyi idő alatt bomlanak le, mint a tölgyfalevél.

- a lufit műanyagmentes pálcával is tudod kérni

Azonban fel kell hívnunk a figyelmet a lufikhoz használt szalagra, amiről ez nem minden esetben mondható el. Ha valaki megrögzött környezetbarát, akkor érdemes a léggömbökhöz papírszalagot vagy egyéb alternatívát választani. Vásárláskor ha jelzed felénk ezt az igényt, akkor a lufidat pamutszalagra fogjuk kötni.

Tehát, ha környezettudatos vagy, akkor is vásárolhatsz nálunk nyugodtan gumilufikat, dekorációkat. 

 

 

 Új fejlesztésként a weboldalon külön ikonnal jelöljük a környezetbarát lufikat, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

 

2020. 08. 16. 17:55:55
Lánybúcsú Kevés nagyobb mérföldkő van egy lány életében, mint mikor férjhez megy. Lezárul egy korszak: a lányból feleség lesz. Búcsú a szülői háztól, új feladatok... elég indok arra, hogy egy nagy bulit csaphassatok.
2020. 05. 25. 09:13:00

Mióta megnyitottuk a boltunkat a kollégáimmal mindig azt tűztük ki célul, hogy örömöt, vidámságot vigyünk az emberek, a vásárlóink, a Te életedbe. Senki nem volt felkészülve arra, amit ez a járvány okozott és nagyon bántott, mikor belegondoltam, hogy hány szülinap marad lufi és egyéb kiegészítő nélkül.

Nagyon meg volt kötve a kezünk a szigorú korlátozások miatt heteken keresztül agyaltam rajta, hogyan tudnék segíteni a vásárlóimnak. Egyszer csak rájöttem: MEGLEPIFUTÁR.

2020. 04. 22. 12:07:00
Küldj egy meglepetés lufit az érettségizőnek - a nappalidból!

Hamarosan kezdődnek az érettségik. Az ezt megelőző ballagás az egyik legklasszabb esemény az évben: a diákok végigmennek az iskolán, a tantermeken, elbúcsúznak a tanároktól, és búcsút vesznek a diákléttől.

Az iskola, az udvar tele virágokkal, lufikkal, szülőkkel, rokonokkal, akik mind azért gyűltek össze, hogy a nagy megmérettetés előtt közösen ünnepeljenek. Szülők, rokonok, ismerősök hetekkel-hónapokkal korábban megtervezik, hogy milyen lufikat adjanak ajándékba a ballagónak.

Ami a legjobban illik hozzájuk, vagy épp a legnagyobb poén. Az idei év nagyon különleges ebből a szempontból is, hiszen a vírushelyzet elmaradnak az iskolai ballagások.

Hogyan tudnál ebben a helyzetben EGY IGAZI MEGLEPETÉST ADNI A BALLAGÓNAK?

2020. 04. 05. 09:45:00
Az elmúlt években sok vásárló jött be húsvét előtt az üzletbe, hogy lufiból készített dekorációval lepje meg gyermekét, unokáját.
Sajnos most sok családban megvalósíthatatlan a közös ünneplés, a családi összejövetel pedig hamarosan itt a Húsvét.

Ezért arra gondoltuk, segítünk megoldani a húsvéti ajándékot úgy, hogy közben otthon maradhatsz, vigyázva magad és a környezeted egészségére, biztonságára.
KATTINTS IDE ÉS KÜLDD HÁZHOZ A HÚSVÉTI AJÁNDÉKOD!

Ha van valaki, akit szeretnél meglepni, de nem tudod most személyesen átadni, mi a Nevedben kiküldjük az ajándékot – ugyanolyan gondosan és szeretettel, ahogyan azt TE tetted volna
Mit jelent ez?
A csomagban benne lesz a dekoráció, amit kiválasztottál – ÉS egy levél, melyet TE ÍRSZ MEG
A leveledet egy mosolygós lufi figurába rejtjük és így küldjük el annak, akinek szeretnéd.  


MIT KELL TENNED, HOGY HÚSVÉTRA ODAÉRJEN AZ AJÁNDÉKOD: 

1. Kattints ide, válaszd ki és rendeld meg a húsvéti dekorációt legkésőbb április 8-ig

2. Állítsd be a szállítási nevet és címet, ahová küldeni szeretnéd.

3. A számla NEM lesz a csomagban, hiszen azt Neked küldjük 
Ehhez a számlázási címet külön add meg.

4. Fizetni átutalással vagy paypallal tudsz.

5. A Pénztár Megjegyzés részébe írd bele, a Nevet, ahogy szólítod és írd meg a levél szövegét. 
„Drága Tündikém! Sajnálom, hogy idén nem találkozhatunk Húsvétkor. Remélem tetszik az ajándék, amit választottam. Szeretettel: Mami és Papi”

A LEVELED ÍGY NÉZHET KI:


 

NEM TUDOD KIVÁLASZTANI A LEGJOBB AJÁNDÉKOT?
EBBEN IS SEGÍTÜNK:  telefonos konzultáción segítünk kiválasztani azt, amivel tuti a legnagyobb sikered lesz – kortól nemtől függetlenül 

NE FELEDD: Ne feledd az öröm és a nevetés fáklyaként világít a sötétben!
2020. 04. 03. 13:14:00
 

RENDEZZ FELEJTHETETLEN SZÜLINAPOT!

Nálatok is nemsokára szülinap lesz a családban, de a kialakult helyzet miatt nem akarsz kimozdulni?

Mi megoldjuk helyetted!

Nézd meg SZÜLINAPI MENTŐCSOMAG összeállításunkat, melyet most kiszállítási költség nélkül rendelhetsz meg.

 

2019. 06. 08. 07:53:00
Rengeteg cikk jelenik meg a lufik környezetre, állatokra gyakorolt hatásáról az elmúlt időszakban, ezért fontosnak tartjuk, hogy megosszuk Veletek a Lufipark ide vonatkozó etikettjét

Keresés