Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Húsvétolj velünk! Party kellékek kreatív ajándékcsomagok Húsvétra

2016. 02. 26. 12:47:20
Húsvétolj velünk! Party kellékek kreatív ajándékcsomagok Húsvétra

A téli-tavaszi időszak bár nem a legmelegebb része az évnek, de kétség kívül a legkülönlegesebb. 

Húsvéti ajándék ötletek

Az egész kezdődik a mikulással, majd egy kis várakozás, hangolódás az advent során, aztán jön a karácsony, az egyik legszebb - ha nem a legszebb - ünnepünk. Az évkezdést bearanyozza a szilveszter, új évkor lencsét és disznót eszünk, és új reményekkel telve kezdünk újra dolgozni.

De itt nem áll meg az élet, mert a legnagyobb fagy idején feldobja a kedvünket a farsang, szerelmünkkel összebújhatunk Valentin-napon, a nőket március 8-án köszöntjük, majd pár nappal később, 15-én egy fontos nemzeti ünnepünk emlékeztet a hazafiasságra.

S hogy mi jön ezután? Jöhet még egyáltalán több? Hát persze, a legjobbat talán még nem is mondtuk!

Jön a húsvét!

A keresztény vallás legfontosabb ünnepe óriási múlttal, és természetesen rengeteg régi és új szokással rendelkezik, s hoz lázba minket minden évben. Bár ateista és kevésbé hívő közegekben a húsvét már inkább csak a locsolkodásról és finom ételekről - sonkáról, kalácsról, tormáról - szól, a gyerekeknek pedig minden esetben a csokoládéról, a rejtélyekről (hogyan tojik a nyuszi tojást?), mégis mindenkire nagyon jó hatással van ez az ünnep. A család együtt készülődik, a lányok tojást festenek, díszítenek, a fiúk előkeresik a lehető legbüdösebb parfümöt - vagy épp megtöltik a dézsát hideg vízzel, brrr - és közben mindenki remekül szórakozik.

Na de mit is lehet egy ilyen, jól bejáratott ünneppel kezdeni, ha valami különlegeset is bele akarunk vinni?

A megoldás: díszítsünk! Hogy miért?

1. Mert a díszítéstől még nagyobb öröm lesz otthon lenni

2. Mert a díszítés a vendégeknek is tetszeni fog
3. Mert a díszítésben kiélhetjük kreativitásunkat
4. Mert a díszítés is szuper közös program lehet

Kezdjünk bele! Keressünk pár lufit, mondjuk a tavaszhoz illő virág, vagy kedves kis állat formájút, vagy mintájút, és rakjuk ki őket csokorban, vagy egyesével a lakás egyes pontjain tetszésünk szerint. Már ez nagyon szuper hangulatot teremt otthonunkban. Aki pedig szereti az extravagánsabb dolgokat, annak érdemes pár lampionnal is feldobnia a helyet, sok szép, visszafogott színű (fehér, pezsgő, halvány rózsaszín) darabot találhatunk. Így a helyszín már egész biztosan gyönyörű és különleges lesz.

Hogy ezeken kívül mit találunk még ki, az teljesen ránk van bízva, hiszen rengeteg lehetőségünk van, a teljesen DIY cuccoktól kezdve a boltban vásárolt darabokig, bármibe beleszerethetünk. A lényeg mindig az, hogy kicsit tegyük bele magunkat, hiszen minden ünnep attól lesz szép, hogy teljes személyünkkel jelen vagyunk, és persze a család is ezt fogja a legjobban értékelni.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés