Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Héliumos lufi szállítása: Segít a súly és a zsák?

Héliumos lufi szállítása: Segít a súly és a zsák?

A legtöbb weboldalon megtalálható a GYIK oldal, vagyis a gyakran ismételt kérdések gyűjtőhelye. Természetesen a mi esetünkben is számtalan ismétlődő kérdés merül fel, amit kicsit kreatívabb formában, legújabb sorozatunkban igyekszünk megválaszolni!

Vajon megkönnyíti a héliumos lufik szállítását a súly és a zsák? Kattints és kiderül a válasz!

Leggyakrabban a héliumos lufik szállításával kapcsolatban kérdeztek tőlünk. Sok esetben lehetetlennek tűnő feladat egy hatalmas csokorral hazajutni, pláne, ha még kocsi sem áll rendelkezésre!

Biztos láttál már lufival közlekedő embert, ahogy a villamoson próbál talpon maradni, miközben igyekszik a léggömböket is épségben tartani.

Vajon könnyebb a szállítás súllyal és zsákkal?

A válasz egyértelműen: IGEN!

Szép időben, rövid távon nem lehetetlen küldetés hazavinni a héliumos lufikat, ha jó alaposan megkapaszkodsz bennük, de mindenképp ajánlatos a súly és a zsák.

Nagyobb szélben, tömegközlekedésen és még kocsiban is gondot okozhatnak az ide-oda röpködő lufik. Legjobb esetben is egy hosszan tartó kibogozásra számíthatsz, ha hazaértél, de rosszabb esetben a lufi sérülhet vagy akár el is szabadulhat.

A héliumos lufik legegyszerűbb szállítási módja egy kis súlyon, zsákba téve!

A súly nem engedi, hogy a lufik elszálljanak, a zsák pedig egyben tartja a csokrot és megvédi a külső hatásoktól!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog lufi lufimítosz

Keresés