Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Bármilyen méretű lufi fújható héliummal?

Bármilyen méretű lufi fújható héliummal?

Mivel a nem nálunk vásárolt lufikat is megtöltjük héliummal, gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy túl pici lufit hoznak hozzánk a vásárlók, hogy fújjuk fel.

A probléma a következő: ha túl kicsi a lufi mérete, sajnos hiába töltjük fel héliummal, vagy nagyon rövid ideig (1-2 óra), vagy egyáltalán nem fog lebegni, ugyanis a beletölthető hélium mennyisége túl kevés, az anyaga viszont ugyanolyan nehéz, mint a kétszer-háromszor akkora méretű lufié.
Két esetben teszünk kivételt a kis méretű lufik héliumos fújásával. Az első a léggömbrobbantás. A nagy, 3 láb átmérőjű lufiba sokkal kisebb, 5 inch-es lufikat teszünk. Azért speciális ez az eset, mert a kis lufik a robbantásig is héliumos környezetben vannak, másrészt a robbantáshoz legközelebbi időpontban készítjük el a lufit, így a kicsit lufik ki fogják bírni addig, ameddig szükséges.
A második egy nagyon hasonló dekoráció, amikor hasonlóan nagy méretű gumilufiba – esetleg kisebb 18 inch-es léggömbbe – vagy Deco Bubble lufiba leszünk kisebb gumilufikat. Nagyon hasonló a léggömbrobbantáshoz, csak vagy kisebb a külső lufi mérete, vagy más anyagból készül.
Tipp: ha szeretnél nálunk lufit fújatni, bizonyosodj meg róla, hogy gumi lufi esetében a méret minimum 11 inch, fólia lufi esetében pedig 18 inch!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés