Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Legviccesebb levelek gyerekektől a Mikulásnak

Legviccesebb levelek gyerekektől a Mikulásnak

Nálatok szokás levelet írni a Mikulásnak? Ez egy nagyszerű hagyomány, amit világszerte rengetegen tartanak. Évről évre több millió gyerek keresi meg a Mikulást a legkülönbözőbb kívánságokkal remélve, hogy teljesíti álmaikat. Ezek főként teljesen hétköznapi dolgok, azonban akad néha egy-egy ami felettébb szórakoztató. A legviccesebbeket gyűjtöttük össze Nektek!

Nézzünk akkor a legjobbakat!

1. Éreztétek már, hogy gyereketek túl gyorsan akar felnőni? Itt a tökéletes bizonyíték, hogy egyesek jócskán kortársaik előtt járnak. Egy biztos, a logikája kikezdhetetlen!

"Mikulás, kérlek, ha elemmel működő ajándékot hozol, hozz elemet is."


2. Nálatok jól működik a testvéri harmónia? Lehet, hogy úgy tűnik, de a látszat néha csalóka lehet. Ewan-nak úgy tűnik adódnak gondjai a kisöcsivel. :)

"Kedves Mikulás,
hogy vagy, és hogy van a rénszarvasod? Én jól vagyok. Szeretnék egy új focis játékot és egy új focilabdát, mert a kis öcsém mindig el akarja lopni. Lehet, hogy aranyosnak tűnik, de valójában egy ördög. Szeretnék egy távirányítót is.
Szeretettel, Ewan
Ui: Hogy jutsz be a házamba karácsonykor?"

 

3. Kötelező körök letudva, de ne felejtsük el, hogy mi is a lényeg!

"Kedves Mikulás, hogy vagy? Jó, elég a csacsogásból, térjünk a lényegre:..."

 

4. Hát igen…a privát szféra fontos dolog, de gondolnátok, hogy ez egy 8 éves kisgyerek kérése?

"Kedves Mikulás, kérlek ne menj a személyes holmijaim közé. Köszönöm, te vagy a legjobb!"

 

És végül a legcukibb: Napjainkban nagy hangsúly fektetünk az egészséges életmódra, ezt átveszik a gyerekeink is. Hát úgy tűnik a Télapó is kénytelen lesz.

"Kedves Mikulás, idén nem kaphatsz süteményt, diétáznod kell. Mit szólnál helyette egy üdítőhöz?"

 

Reméljük Te is olyan jót nevettél, mint Mi. Szerintünk az egyik legcukibb hagyomány a levél a Mikulásnak. A Te gyereked szokott írni? És választ kapott már? :) Új, egyedi, névre szóló csomagjaink tartalmaznak egy levelet is, a szövegét Te találhatod ki, vagy írunk egyet Mi, ezzel garantáltan felejthetetlenné teszed szeretteid ünnepét!

Légy Te az év szülője/nagyszülője, érdeklődj Nálunk a csomagokról!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog lufi

Keresés