Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Valami új, valami izgalmas - Luficsomagolás, amit imádni fogsz

Valami új, valami izgalmas - Luficsomagolás, amit imádni fogsz

Az alkalmak jönnek-mennek, baráti társaságok, rokontalálkozók egymás után váltják egymást, és persze ott vannak a szuper, vagy kevésbé szuper ajándékok, amelyeket vagy mi kapunk, vagy mi adunk.

Az ajándékozásról sokat lehet beszélni, de egy valamit bizton állíthatunk: van, aki tud, és szeret ajándékozni, és van, aki nem. Utóbbiaktól kapjuk minden évben a zoknit, a takarót meg persze a képkeretet, előbbiektől pedig általában azt, amitől könnybe lábad a szemünk - már az örömtől.

 

Most nem abba fogunk belemenni, hogy hogyan lehet jól ajándékozni, és hogy hogyan találhatjuk ki az ünnepelt titkos vágyát, mivel egyrészt erről már kismillió cikk szól, másrészt, mivel most mindkét kategóriának szeretnénk valamit adni.

 

Miért csomagold lufiba az ajándékot?

A titok egyszerű, mégis nagyszerű: egy különleges csomagolás önmagában is ajándék, így amin lehet javítani, azon javít, ami pedig önmagában is szuperül megállja a helyét, azt kiegészíti még egy csipetnyi látvánnyal. Egyszóval tökéletes választás bármilyen kisebb ajándék esetében.

 

Mekkora ajándékot csomagolhatunk lufiba?

A maximum átmérő általában 12 centiméter szokott lenni, ami nem tűnik nagynak, mégis, rengeteg lehetőségünk van. Ha kedves plüssállatot, csokit, ékszert, kozmetikumot, vagy akár pénzt szánunk az ünnepeltnek, akkor még bőven beleférünk a keretbe. De persze ez az egész csak az ember fantáziáján múlik, így még számtalan más ötletes meglepetést kitalálhatunk ilyen kis méretben is.

 

Milyen alkalmakra ideális?

A luficsomagolás egyik legnagyobb erőssége, hogy szinte bármilyen alkalomra választhatjuk, így a születésnap, a névnap, a ballagás, a Valentin-nap, az évforduló is tökéletes arra, hogy egy ilyen különlegességgel lepjük meg szerettünket. Ráadásul sok féle mintából, formából választhatunk, az igazi romantikus szívecskéstől kezdve a bohókás pöttyösön át egészen a ballagási luficsomagolásig. Ezek után már tényleg csak a fantáziánkra van bízva a megvalósítás! 

Tartalomhoz tartozó címkék: lufi blog

Keresés