Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Vásárolhatsz-e lufit, ha fontos Számodra a környezetvédelem?

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy a lufi milyen mértékben káros a környezetre. Vásárolhat-e lufit az, akinek fontos a környezetvédelem...

Ez a kérdés főként abban az esetben fontos, amikor léggömbfelengedésről, léggömbrobbantásról, vagy Gender partis dekorációról van szó. A lufik csak bizonyos magasságig emelkednek, majd kipukkadnak, és visszatérnek a földre.

 

MEGNYUGTATUNK, ez a kérdés számunkra is kiemelkedően fontos, ezért

- az üzletben Qualatex márkájú gumilufikat forgalmazunk.Ezek biológiailag lebomló latex anyagból készülnek, komposztálhatóak. Annyi idő alatt bomlanak le, mint a tölgyfalevél.

- a lufit műanyagmentes pálcával is tudod kérni

Azonban fel kell hívnunk a figyelmet a lufikhoz használt szalagra, amiről ez nem minden esetben mondható el. Ha valaki megrögzött környezetbarát, akkor érdemes a léggömbökhöz papírszalagot vagy egyéb alternatívát választani. Vásárláskor ha jelzed felénk ezt az igényt, akkor a lufidat pamutszalagra fogjuk kötni.

Tehát, ha környezettudatos vagy, akkor is vásárolhatsz nálunk nyugodtan gumilufikat, dekorációkat. 

 

 

 Új fejlesztésként a weboldalon külön ikonnal jelöljük a környezetbarát lufikat, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

 

Keresés