Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Mitől lesz varázslatos egy lánybúcsú?

Mitől lesz varázslatos egy lánybúcsú?

Egy jó lánybúcsút nem könnyű megszervezni. Sok dolognak kell klappolni, hogy igazán jól sikerülhessen a buli. Nem kell kétségbe esned, ha tiéd lett ez a hálás feladat, segítünk benne! Ebben a cikkben összeírjuk mire lesz szükséged, milyen tennivalóid lesznek!

Lánybúcsú előkészületei

A szervezésbe alapvetően nem kell beavatnod a menyasszonyt, hiszen jobb, ha meglepetés. Néhány dolgot azonban egyeztess mindenképp. Ilyen például a meghívottak listája. Sok kellemetlenséget kerülhetsz el, ha ezt közösen beszélitek meg a menyasszonnyal!

A játékokat, feladatokat tartsátok titokba, hogy izgalmasabb legyen. Az első feladatod a meghívó elkészítése! Ez nem egy hétköznapi meghívó, ennek rendszerint idézés formája van.

Lánybúcsú idézés

Ez nem egy szokványos meghívó, ilyet csak a menyasszony kap, hiszen a résztvevők tudják mikor lesz és hol. Kiválaszthatsz egy témát a bulinak, akkor ahhoz kell igazítanod az idézést is. Az idézés lehet orvosi recept, bírósági idézés, vagy a menyasszony munkájához kapcsolódó! Nem feltétlenül kell témát választanod, egy a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát!

Kihagyhatatlan lánybúcsú kellékek

Minden lánybúcsún vannak kötelező elemek, kellékek, amik segítenek összekovácsolódni, megteremteni a hangulatot. Ezek az egyen pólók, vállszalagok, kitűzők.

A kiegészítőitek egyébként több funkciót is ellátnak. Egy lánybúcsún sok esetben nem mindenki ismeri egymást, a közös kiegészítők remek beszélgetési alapul szolgálnak majd! A másik oldalról gondold végig, ha majd elkezdődnek a vicces szívatós feladatok mindenki tudni fogja, hogy lánybúcsún vagytok, és nem az eszetek ment el!

Amire figyelj, hogy a menyasszonyt mindenképpen különböztessétek meg valahogy, elvégre róla szól az este!

Egy remek lánybúcsú játék indulás előtt!

Most már tisztában vagy az alapokkal. Jöhet egy remek játék indulás előtt? Próbáltál már sötétben készülődni egy bulira? Hát a menyasszony most kénytelen lesz!

A játék lényege, hogy teljesen sötétben kell felöltöznie az eseményre, ha nagyon gonoszak akartok lenni, a sminkjét is így kell feltennie!

Ahhoz, hogy a lánybúcsú jól sikerüljön egynél több játékra lesz szükségetek. Összeszedtünk Neked öt kiváló játékötletet, ami fel fogja dobni a bulitokat!

A legjobb lánybúcsús játékok!

Vajon mennyire ismeri a menyasszony jövendőbelijét?

Elméletileg a menyasszonynál senki sem ismeri jobban szíve választottját. Teszteljétek le! Kérjetek pár képet a férfitől a jellegzetes testrészeiről (orr, fül, ujjak, haj), keverjétek össze ismeretlen képekkel. Ha nem sikerül kitalálnia melyik testrész tartozik párjához, innia kell!

Igyál, ha…

Ezt a játékot bizonyára ismered, remek lánybúcsú program! Kis cetlikre írjatok jellemzőket, ha igaz valakire innia kell! (januárban született, szőke a haja, stb.)

„Én még sosem…”

Ez is egy klasszikus ivós játék, mégis a legjobb lánybúcsú programok közé tartozik! A feladat egyszerű, felváltva fölálltok egyesével. Aki áll elmond egy dolgot, amit még sosem csinált ezelőtt. Aki már próbálta az adott dolgot, innia kell! Ebből mindig pikáns helyzetek alakulnak ki!

Lufi vőlegény

Ez az egyik személyes kedvencünk, a lufi miatt nem véletlenül! Kifejezetten a vicces feladatok közé tartozik. Szerezzetek be egy lufit, csináltassatok olyat, amire rákerül a férj képe. A játékhoz szükségetek lesz borotvára és habra is!

A menyasszonynak meg kell borotválni a lufit, úgy, hogy ne durranjon ki. Ha nem sikerül, ivás következik! A játék egy gonoszabb verziójában a lufiba lisztet töltenek, hogy nagyobb legyen a tét!

Aláírás vagy szelfi gyűjtés

Egy jó lánybúcsú mindig az utcán, egy kocsmában vagy egy szórakozóhelyen folytatódik. Ebben az esetben ez a játék kötelező választás. A lényege, hogy az este folyamán minél több aláírást vagy szelfit kell begyűjtenie a menyasszonynak! Hidd el remek móka lesz!

A lánybúcsú lezárása

Fogadalom és oklevél

A lánybúcsú végén a menyasszony fogadalmat tesz, ezzel hivatalosan is véget vet az eseménynek, és kijelenti, hogy felkészült a házas életre! A szövegét írjátok meg előre, csempésszetek bele valami poént, hogy viccesebb legyen!

A fogadalomért cserébe jutalom is jár! Készítsetek egy oklevelet, hogy sikeresen vette az esti akadályokat, ezzel pedig jelzitek számára, hogy felkészült a jövőre!

Reméljük sikerült hasznos tanácsokkal szolgálnunk a buli szervezéséhez! Ha szeretnéd beszerezni a lánybúcsú elengedhetetlen kellékeit, látogass el weboldalunkra. Ha további ötletekre, tanácsokra lenne szükséged, látogass el hozzánk, az üzletbe!

Keresés