Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Lánybúcsú

Lánybúcsú Kevés nagyobb mérföldkő van egy lány életében, mint mikor férjhez megy. Lezárul egy korszak: a lányból feleség lesz. Búcsú a szülői háztól, új feladatok... elég indok arra, hogy egy nagy bulit csaphassatok.

Ez az az ünnep, ami évről évre egyre nagyobb figyelmet kap.

Érdekesség, hogy kezdetben a férfiak ünnepe volt mint legénybúcsú, de ez megváltozott, mikor a nők kivívták a női egyenjogúságot.
A férfiakat kihívások elé állították, szembesítették a házassággal járó kötelezettségekkel, hogy lássák alkalmas-e férjnek. Ez a hagyomány alakult át az évek során egy tipikus csajos bulivá.

A barátnők, kolléganők hetekkel a lánybúcsú előtt kezdik megszervezni a lánybúcsút:

- Helyszínt keresnek,

- kitalálják az este programját,

- vicces feladatokat állítanak össze, hogy teszteljék a menyasszonyt.


Ilyenkor a mi üzletünk is megtelik a szervezőkkel, akik nálunk szeretnék beszerezni a menyasszony stílusához illő legfontosabb kiegészítőket: vállszalagokat, fátylat, mindenféle fütyis kiegészítőket, lufikat. 


Fontos szempont, hogy a lánybúcsús csapat is egyenruhában legyen. Ezt leggyakrabban egyforma kitűzők, pólók, nyakbavalók viselésével oldják meg.
Nagy divat a feladatok sikeres teljesítése után Lánybúcsú bizonyítványt vagy Lánybúcsú Diplomát adni az arának. Ebben a szervezők aláírásukkal igazolják, hogy a menyasszony készen áll a házasságra.
És végül, de nem utolsó sorban, a szerencsét hozó "VALAMI KÉK" - ez általában egy szép harisnyakötő szokott lenni, amit az esküvő napján is felvehet a menyasszony. Így a hagyomány szerint hosszú, boldog házasságra számíthat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés