Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Egy tökéletes szülinapi buli!

Egy tökéletes szülinapi buli!

Az évek előre haladtával sokan úgy gondolják, hogy a szülinap megünneplése már nem olyan fontos. Persze a sok munka mellett kevesebb energia jut a szülinapi buli megszervezésére, de valójában ez könnyebb, mint gondolnád! :)

Ebből a cikkből megtudhatod, mire van szükséged, ha igazán jó hangulatú, szuper bulit szeretnél tartani!

Mi kell a tökéletes dekorációhoz 40. szülinapra?

Alapvetően mindig két táborra szakadnak az emberek, ha az életkorukról van szó. Vannak, akik nehezebben viselik, hogy mennyire szalad az idő, de vannak az „örök fiatalok”, akiket cseppet sem zavar.

Nekik nyilván könnyebb megszervezni a bulit, de ha pár dologra odafigyelsz a dekoráció során a másik tábornak is hatalmas örömet fogsz okozni!

Egy 40. szülinapi bulit a díszítésnél kell kezdeni. Rengeteg olyan termék van, amiknek a használata pofon egyszerű, pár perc alatt meg is vagy vele!

Fellógatható, belógatható dekorok

Fellógatható, belógatható dekorációk vannak 40-es számmal ellátva, amik rendkívül jól töltik a teret, látványos eredményt hoznak. Ezek a típusú termékek sima boldog szülinapot felirattal is léteznek, érdemes a kompozíció megálmodásánál kombinálnod ezeket. Ha mindenhol a 40-es szám köszön vissza, az „sokkoló” lehet az ünnepelt számára.

Ezek mellett használhatsz zászlófüzéreket is, ebből is van 40-es és szülinapos is. A fellógatható dekorok, és a zászlófüzérek is több színben és stílusban vannak. Nőknek és férfiaknak egyaránt megtalálhatod a legjobban illőt.

Mindig azt mondjuk, hogy a jó dekor kulcsa a színek, stílusok harmonizálása. Ez most sincs másképp, ezt a szülinapos ízléséhez tudod igazítani.

Lufik, luficsokrok

A belógatható díszek mellett a másik fő elem a lufi. Rengeteg olyan lufi van, ami akár magában, akár csokorban varázslatos hangulatot teremt. Színben gyakorlatilag bármilyen van. Mintában szülinapos, 40-es számozott, akár a kettő együtt!

A lufi lehet gumi, vagy fólia. Lehet levegős, vagy héliumos attól függően, hogyan szeretnéd fölhasználni.

A levegővel fújt lufikat fel tudod kötni, ez jó megoldás lehet, ha kevesebb belógatható dekorod van. Itt is meg kell találnod az egyensúlyt, hogy igazán jól mutassanak együtt. Ennél a megoldásnál gumilufikat tudsz használni.

Ha héliumos léggömböket szeretnél, egy súlyra tudjuk rögzíteni Neked, így tökéletes dísz lesz belőle. Akár asztalra, akár a földre is teheted.
Egy csokorba kombinálhatod a két féle lufi típust. Készíthetsz egy nagy csokrot, vagy akár több kicsit.

Fólialufiból van óriási 40-es szám. Ezt egy nagy 4-es, és egy nagy 0-s számból tudjuk megcsinálni Neked. Egy-egy súllyal rögzítve a helység bármely pontját feldobja.

Ez nagyon népszerű megoldás, mivel sokan szeretik megörökíteni a szülinapi bulit, és egy ilyen dekor elem kiváló fényképkészítésre!

Ne csak a teret dekoráld!

Persze a tér kitöltése a leglátványosabb, de ördög mindig a részletekben bújik meg. Az ünnepi asztal terítéke is legalább olyan fontos, hiszen a kettő együtt adja ki azt az eredményt, amit el szeretnél érni.

Ebben poharak, tányérok, szalvéták lesznek a segítségedre. Ahogy minden termékünknél, ezekből is több színből és stílusból tudsz válogatni. Van 40-es számos, és szülinapi feliratos is. Külön-külön is összeválogathatod, de szettben is kapható!

Azon túl, hogy remek kiegészítése a dekornak, a másik nagy előnye, hogy papírból készülnek. Nem kell mosogatással bajlódnod, és attól sem kell tartanod, hogy valami esetleg összetörik a party hevében!

A teríték mellett használhatsz szülinapos, vagy 40-es konfettit. Ezek apró dolgoknak tűnhetnek, de az asztalra szórva rendkívül jó hatást kelt.

Haladó tippek

Nem véletlenül nem említettem az óriás sebességkorlátozó táblát eddig. Persze használható dekorálásra, akár az asztalra téve, akár a falra rögzítve, de ennél sokkal több rejlik benne!

Tökéletesen alkalmas ajándékba is a szülinapos számára! A buli végén minden jelenlévő aláírja, akár rövid vicces üzeneteket ír rá. Ez egy örök emlék marad egy fantasztikus 40. szülinapi partyról.

A sebességkorlátozó tábla vastag kartonból készül. Van belőle 40-es, és szülinapos verzió is!

Dobd fel az ajándék átadását! Az átadás pillanatában használj konfetti ágyút. Több méretű van, ha videózni szeretnétek mindenképp a nagyobbat javasolom, hiszen az effekt gyorsan lejátszódik.

A használata nagyon egyszerű, csak el kell tekerni az alját, és már szórja is a csodát! :)

Ajándékötletek 40. szülinapra

Ezek kiegészítő ajándékok, de biztosan nagy örömöt szerezhetsz vele.

Sokféle vicces feliratos pólónk van, amit nagyon szeretnek szülinapra vinni. Fekete és fehér színben van, M-től 2XL-es méretig. Férfinak és nőnek egyaránt tökéletes. A hölgyeknek a M-es méretet szokták választani.

Fürdeni ugyebár mindenki szokott. Miért ne tehetné ezt a szülinapjára kapott vicces felirattal ellátott tusfürdőjével? Hatalmas örömforrás, egy nagyon kedves emlék lesz számára!

Az tusfürdők illata unisex, kíméletes a bőrrel, mindkét nemnek kifejezetten jó választás!

Ami hasonlóan kellemes emlék lehet, a különböző poharak. Férfiaknak dombornyomott söröskorsó, nőknek pezsgőspohár. Szülinapos, 40-es számos, vicces feliratosak vannak.

Ha a rövid italoké a főszerep, ajándékozz szülinapos felespoharat!

Szintén nagyon kedves ajándék egy szülinapos könyv. Idézeteket, képeket tartalmaz a szülinapos számára. Aláírva, vicces üzeneteket beleírva személyre szabható, és egy örök emlék lesz!

Ezeken kívül apró kiegészítőink is alkalmasak a célra. Szülinapi kitűző, nyaklánc, 40-es kalap.

Nőknek a vállszalag, férfiaknak a szülinapos nyakkendő is kiváló választás.

Egy felejthetetlen szülinapi buli sémája

Amiket itt összeírtunk Neked természetesen bármilyen szülinapra hasznos tanácsok. A termékeink 30-as, 50-es, 60-as stb. számmal is kaphatóak. Ha nem kerek az életkor számozható dekorainkkal tudod helyettesíteni.

Minden jó dekorációnál a színekre és a stílusok illeszkedésére kell figyelned. Ha ezeket a tippeket megfogadod garantáltan felejthetetlen élményt okozol!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog lufi

Keresés