Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

A legjobb szilveszteri buli!

A legjobb szilveszteri buli!

Lassan itt a szilveszter! Ez a szilveszter 2020-ban más lesz, mint amit eddig megszokhattunk. Az egész évünket meghatározta a koronavírus járvány. Sok lemondással járt mindenki részéről, kötnek minket a korlátozások.
Nem lesz ez másképp idén 31-én sem, de nem szabad hagyni, hogy minden örömöt elvegyen tőlünk a kialakult helyzet. A jó hír az, hogy a jelenlegi állás szerint 10 fő-ig, szűk körben bulizhatunk, így nincs veszve minden! :)

 

Meghökkentő szilveszteri szokások a világban

 
A legtöbb embernek az újév, és a hatalmas buli ugrik be, ha meghallja a szilveszter szót. Én is így voltam vele, aztán utána olvastam, és megdöbbentő dolgokra bukkantam. Azt például tudtad, hogy valakik a temetőben töltik a szilvesztert?

 

Összeszedtük Nektek a 3 legfurcsább szokást a világ különböző pontjairól:

  1. Ecuadorban nem nevezhetőek éppen megszokottnak a szilveszter esti mulatozások. Az országban az év utolsó napján, december 31-én mindenki madárijesztőt állít fel a háza elé. A madárijesztők azonban elsődlegesen arra a célra készülnek, hogy lángokba boruljanak az újév előtt. A bábuk tűzhaláluk során a megtisztulást hozzák el a családok számára, és a balszerencse illetve a negatív energiák is távoznak.

     

  2. Amennyiben ünnepekről beszélünk, Skócia mindenképpen érdekes és különleges szokásokkal rendelkező hely. A skótoknál egyáltalán nem mindegy, ki lépi át elsőként a lakás küszöbét az év első napján. A hiedelem szerint ezen az illetőn múlik, hogy az otthonra jó, vagy netán balszerencse lesz várható az elkövetkező évben. A legendák szerint a magas, sötét hajú és szemű férfiak pozitív energiákkal töltik fel a lakást.

     

  3. Chilében egy rendkívül furcsa szokás terjedt el. A helyi lakosok 1995-től rendszeresen járnak ki szilveszter este a temetőbe, hogy meglátogassák a halott rokonaikat. A látogatások azonban nem rövid idejűek. Akik tartják a chilei szilveszteri tradíciókat, a temetőben is alszanak.  A chilei, Talca nevű kisvárosban folyamatosan nő évente azoknak a száma, akik örömmel vállalják be ezt a morbidnak hangzó hagyományt. 
 
Minden országnak megvannak a saját szokásai, de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy a központban a bulizás áll! Nálunk legalábbis biztosan. De vajon mitől is lesz jó egy szilveszteri party?
 
Amióta megnyitotta a Lufipark a kapuit rengeteg bulira vásároltatok tőlünk lufikat, kiegészítőket, dekorációkat. Kijelenthetjük, hogy ennek köszönhetően pontosan tudjuk mitől lesz a Te bulid több, mint bárki másé. Engedd meg, hogy adjunk pár tippet!
 

A legjobb szilveszteri buli kihagyhatatlan kellékei!

A legfontosabb a szilveszteri dekor, hiszen ez alapozza meg a hangulatot. Hatalmas a választék, amiből válogathatsz a szilveszteri héliumos lufiktól egészen a „Boldog új évet” feliratig. Díszítsd fel a lakást, használj fellógatható feliratot, girlandot, feliratos konfettit.

Az évek során kiderült az is, hogy a legtöbben miért tartózkodnak a buli megtartásától. A rengeteg szervezkedés mellett másnap is sok a tennivaló, ami a házigazdára marad. Erre is van megoldás!

Szerezz be eldobható poharakat, papír tányérokat, ezzel megúszod a rengeteg mosogatást másnap, és az otthoni étkészletek is épen maradnak.

A díszítésen kívül sok apró dologgal dobhatod fel a hangulatot. Ha merészebb bulit tervezel vegyél hajsprayt, legyen mindenkinek más színű. Ne aggódjatok ezt másnap egy hajmosással el lehet tüntetni. J 

Vegyél vicces maszkokat, csákókat, kitűzőket, és persze olyan kihagyhatatlan kellékek se maradhatnak le, mint a szerpentin, az anyós nyelv, vagy a patry trombiták.

Ami mostanában a legnagyobb sláger az ivós társasjátékok, ezek garantáltan feldobják a hangulatot, és a nevetésé lesz a főszerep. Na meg persze az alkoholé. :)

 

Szilveszteri buli csomagok

Láthatod, hogy sok lehetőséged van, és bár ez macerásnak tűnhet megéri a belefektetett energiát. Mi  kitaláltuk, hogyan is lehetne egyszerűbbé tenni a buli szervezését! Létre hoztunk Neked 3 különböző méretű csomagot, amiben megtalálsz mindent, a konfettitől kezdve, a mintás léggömbökön át, akár az óriás fólialufi-ig, amik felejthetetlenné teszi az újév kezdetét. Válaszd ki csomagjaink közül, amelyik számodra a leginkább tökéletes!

A csomagok tartalmát az alábbi linkeken csekkolhatod:

Szilveszteri bulicsomag/Basic/

Szilveszteri bulicsomag/Standard/

Szilveszteri bulicsomag/Premium/

 

Keresés