Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

A legjobb ballagási idézetek!

A legjobb ballagási idézetek!

Közelednek a ballagások, ezek az események fontosat minden gyermek és szülő számára is. A ballagók fellépnek a következő lépcsőfokra, a diplomaosztó előtt álló diákok pedig kilépnek a nagybetűs életbe!

Korábban már készítettünk olyan blogot, ahol a lehetséges ajándékokról beszéltünk, de ez csak az egyik fele a szokásoknak. A hagyományok közé tartoznak a ballagási idézetek, amik hasznos tanácsokkal, gondolatokkal látják el a diákokat! Ebben a cikkben összegyűjtjük a legszuperebb ballagási szövegeket, amiket felhasználhatsz!

Rendszerint a szülők, hozzátartozók egy kártyán osztják meg a gyerekekkel ezeket a gondolatokat, amit hosszú évekre megőrizhetnek. Szeretnél pár tippet, hogy ennél kreatívabb lehessen ez a kedves szokás?

Ballagó idézetek különleges megosztási formái

Ballagási idézet lufira

Arról biztos hallottál már, hogy egy lufira rá tudjuk tenni a ballagó nevét, hogy személyesebbé váljon az ajándék. A nevet egy különleges gép segítségével formázzuk meg, így kerül ragasztható formába. A szöveget viszont mi tápláljuk be a számítógépbe, úgyhogy miért ne kerülhetne rá a lufira maga az idézet? Ilyet garantáltan senki más nem fog kapni!

Idézet ballagásra lufiba rejtve

A lufiba csomagolás egy fantasztikus, hihetetlenül sokoldalú dolog. A ballagási ajándékot bele tudjuk csomagolni, akkor miért ne kerülhetne mellé az idézet is? A nagy lufiba, ahová az ajándékot is tesszük, feltöltjük sok, apró lufival. Ezekbe akár az idézet is belekerülhet, vagy akár több idézet is! Képzeld el a ballagó meglepedt arcát, amikor mondod neki, hogy minden egyes apró lufi meglepetést rejteget számára!

Idézetek ballagóknak

Számtalan idézet megtalálható az interneten, bőven van miből válogatni. Igazából nincs megkötés, hogy milyet illik választani, a lényeg, hogy jópofa legyen, kreatív és ne sablonos!

Hogy segítsünk Neked a választásban eseményhez illően összegyűjtük a szerintünk legfrappánsabbakat, amiknek mi biztosan örülnénk!

Ballagási szöveg általános iskolásoknak

„Legyen az életed utazás, haladj afelé, amire vágysz, hagyj magad mögött mindent, amit cipelni nehéz.”
/Mark Lawrence/

„Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz – de elsősorban maradj ember.”
/Hioszi Tatiosz/

„Nem fontos, hogy az országúton poroszkálva haladjunk, fontosabb tán, hogy magunk után egy-két lábnyomot hagyjunk.”
/Kiss Tamás/

„Messze tekints. A pálya kicsiny; túl rajta nagyobb vár.”
/Kölcsey Ferenc/

„Egy este a jövő már múlt lesz. Akkor visszanézünk, és látni fogjuk az ifjúságunkat.”
/Louis Aragon/

 

Ballagási jókívánságok gimnazistáknak

 „Életünk végén mindnyájan ugyanoda érkezünk – az odavezető út az, ami különbözik. Ezért fontosabb maga az utazás, mint a cél.”
/Bear Grylls/

„Add tovább a tudásodat, az erőt, a jártasságot. De a gyengeséget, dőreséget és kudarcot szintúgy. Igen, leginkább a kudarcot. Mert a legjobb tanár éppen a kudarc.”
/Idézet a Star Wars című filmből/

„Minden rajtad múlik. Az elméddel a poklot mennyé, a mennyet pedig pokollá tudod alakítani.”
/Elton John/

„Hasznos életcélt találni és azt kitartóan megvalósítani – ez az egyik titka minden olyan életnek, amelyet érdemes megélni.”
/Herbert Casson/

„A lehetetlent is szabad lesz remélni! Meglátod, hogy milyen érdekes lesz élni.”
/Szép Ernő/

 

Idézetek diplomaosztóra

“Tudnunk kell megőrizni magunkat: ez a legerősebb próbája a függetlenségnek.”

/Friedrich Nietzsche/

“Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva.”

/John Gardner/

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít nekem, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.”

/Steve Jobs/

„A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon.”

/Albert Schweitzer/

„Nincs olyan teendő, amitől az emberek többsége inkább visszariadna, mint a kitartó és következetes gondolkodás – ez a legnehezebb munka a világon.”

/Wallace D. Wattles/

Ezekből az idézetekből bátran válogathatsz, már csak azt kell kitalálnod, hogyan tálalod az értékes gondolatokat! Ha szeretnéd egy kreatívabb formában megosztani a ballagóval látogass el weboldalunkra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és leegyeztetjük telefonon!

Tartalomhoz tartozó címkék: ballagás blog

Keresés