Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Fogd és vidd héliumos ballagási luficsokor

Fogd és vidd ballagási luficsokor

Nincs ötleted, milyen trendi csokrot ajándékozz a ballagónak? Ráadásul időd sincs kivárni a ballagás napján a hosszú sorokat?

Neked találtuk ki a Fogd és Vidd ballagási luficsokrot!

A dekorációkat a legtrendibb színek és designok felhasználásával készítettük. Minden dekorációt könnyen szállítható módon csomagolva viheted. A lufikat súlyra helyezzük - így a ballagótól sem fog elszállni - nyugodtan figyelhet másra.

3 FONTOS INFO, hogy a legegyszerűbb legyen a vásárlás:

1. A megjegyzés rovatba írd be, hogy mikor akarod átvenni. (pl. 2021. május 2. délután). Mi arra az időpontra készítjük el a dekort.

2. Fizess paypallal, ebben az esetben már a sorba sem kell beállnod. Külön kolléga kezeli a már kifizetett dekorációkat. Csak a nevet kell mondanod, és már viheted is a megrendelésedet.

3. Ha névre szóló lufit szeretnél, megjegyzés rovatba tüntesd fel a nevet, amit ráírjunk!

Jó válogatást!

Rendezés:
Cikkszám: LP565

Különleges ballagási léggömb héliummal fújva, a gumi lufikat speciális gélanyaggal is tartósítottuk a hosszabb lebegési idő érdekében!

A csokor ára tartalmazza a héliumos fújást, a súlyt, a szalagot és a szállítást megkönnyítő speciális léggömbtartó zsákot.

A nevet rendeléskor megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Azonnal megvásárolható
9.995 Ft
Cikkszám: LP560

Ballagási csokor névre szóló lufival, két bubblessel,+ 4 gumilufival, egy hatalmas csokorba kötve. a gumi lufikat speciális gélanyaggal is tartósítottuk a hosszabb lebegési idő érdekében!

A csokor ára tartalmazza a héliumos fújást, a súlyt, a szalagot és a szállítást megkönnyítő speciális léggömbtartó zsákot.

Megrendeléskor a nevet a megjegyzés rovatban tüntesd fel

1 órán belül elkészíthető
32.995 Ft

Keresés