Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Halloween dekoráció: 2022 TOP 5 terméke!

Halloween dekoráció: 2022 TOP 5 terméke!

Már nagyon a finishben vagyunk, vészesen közeleg a Halloween. Minden évben van néhány termék, amit, ahogy mondani szokás „visznek, mint a cukrot”. Összeszedtük az idei év legjobbjait, amivel garantált sikered lesz!

Kattints és inspirálódj, ez a top 5 Halloween dekoráció!

A Halloween szezon kezdetén mi is a sötétben tapogatózunk, amikor beszerezzük a termékeket, lehetetlen előre megmondani, hogy mi lesz felkapott, milyen típusú Halloween dekoráció válik sláger termékké!

Van olyan év, amikor a letisztultabb, egyszerűbb stílus a befutó, van, amikor a világító vagy hangot adó szörnyeket keresik. Idén azt vettük észre, hogy kicsit ezt, kicsit azt és egy örök klasszikus is a lista élén áll! (Jó ez már évek óta :) )

Top 5 Halloween dekoráció!

1. Fluoreszkáló Halloween csontváz

A listát egy fluoreszkáló csontváz vezeti, ami bárhová fellógatható és már készen is áll a rémisztegetésre. A mérete kifejezetten nagynak mondható, 150cm, de mivel műanyagból készült egyáltalán nincs nagy súlya!

Halloween dekoráció ára: 5.995 Ft

2. Fehér pókháló 2db pókkal

A pókhálók minden évben felkerülnek a listára, maximum az változik, hogy milyen színben keresik. Idén egyértelműen a klasszikus fehér dominál! Nagyszerű választás, hiszen bármilyen dekort ki lehet egészíteni vele, egyértelműen feldobja a lakás hangulatát!

Halloween dekoráció ára: 1.995 Ft

3. 3D Neon koponya

A dobogó legalsó fokára szintén egy világító Halloween dekoráció került. Ez a 3d hatású pvc koponya falra téve tökéletes dísze a bulinak!

Halloween dekoráció ára: 2.495 Ft

4. Patkány csontváz világító szemekkel

A dobogóról éppen csak lemaradt patkány csontváz rémségünk. A világító szemének köszönhetően a sötétben, már távolról képes rémületet kelteni, de a lámpa felkapcsolása után kezdődik csak az igazi elborzadás!

A termék 2db ceruza (AA) elemmel működik és 38 cm hosszú!

Halloween dekoráció ára: 8.995 Ft

5. Világító koponya csontokkal

Végezetül következzen az egyik személyes kedvencünk! Ez egy sötétben világító, meglehetősen rémisztőre sikeredett 19 részes Halloween dekoráció! Az elemeket akár a ház, vagy szoba több pontján is szét lehet szórni, de egyben felhasználva is elképesztő látványt nyújt!

Halloween dekoráció ára: 19.995 Ft

Reméljük, hogy rövid listánkból tudtál ötleteket meríteni, ha szeretnéd beszerezni a Halloween dekoráció kellékeit, látogass el webshopunkba!

Keresés