Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

10 ajándék ötlet ovis ballagásra!

10 ajándék ötlet ovis ballagásra!

Hamarosan elérkezik az ovis ballagás. Talán néha nehezen tudjuk feldolgozni milyen gyorsan rohan az idő. Biztos vagyok benne, hogy még emlékszel, amikor a legelső napon bekísérted gyermeked a terembe, átöltöztetted, ráadtad a kis cipőcskéjét. Ma pedig már az ajándékán gondolkozol az ovis ballagásra!

Ha nincs még ötleted, engedd meg, hogy segítsek. Évek óta a ballagások specialistái vagyunk, sokszor jönnek hozzánk ajándékért. A gyerekek imádják a különböző lufikat, nem is gondolnád, mekkora örömet okozhatsz akár egyetlen darab kiválasztásával.

Ebben a cikkben adok 10 tuti tippet, mi lehet szuper óvodai ballagási ajándék!

Ovis ballagási ajándék ötletek

1. Fólialufi héliummal

Talán elképzelni sem tudod mekkora választék vár a különböző méretű fólia lufikból. Ha kisfiúnak keresel lufit, ha kislánynak biztosan megtalálod a megfelelőt. Ha pár kérdésünkre tudsz válaszolni szívesen segítünk is a választásban!

2. Klasszikus ballagós lufi

Ki ne ismerné a klasszikus ballagós elemeket? Például egy baglyos lufi vagy egy gumilufi tele ballagási kalappal, „gratulálok” felirattal. Bármelyik ilyen lufi, remek ajándék óvodai ballagásra.

3. Fólia lufikból készített dekoráció

Ez már egy különlegesebb ballagási ajándék ovisoknak. Főként állatos lufikból szoktuk ezeket készíteni. Fólia és gumilufik segítségével nagyszerű álló vagy asztali dekorációkat tudunk készíteni!

4. Héliumos gumilufi

Csak úgy, mint fólialufiból, gumilufiból is rengeteg féle van. A gumilufi nem olyan költséges, mint egy fólialufi, de nem is olyan tartós, ettől függetlenül pazar ajándék gyermekednek/unokádnak. Sok olyan mintás lufink van, amit imádnak a gyerekek ebben a korban, pl. állatos, virágos, mesés, pöttyös, szivecskés, autós. Akár kisebb csokrot is tudunk készíteni 2-3 lufiból, tökéletes ajándék ovisoknak.

5. Choco

Igen, nagyon szeretik a gyerekek a lufikat, de a csokit, édességeket még annál is jobban! Különleges termékünk, a Choco Palloni nem véletlenül ilyen kelendő ajándék ovis ballagásra, hiszen mindkettőt tartalmazza! Egy műanyag pohárkába finomságokat rejtünk, a tetején pedig egy alkalomhoz illő lufi díszeleg.

6. Lufiba csomagolás

Hallottál már róla? Talán az egyik legizgalmasabb módja egy ajándék átadásának. Egy nagyméretű átlátszó lufiba sok apró lufit töltünk, majd ide bekerül az ajándék is. A tetejét egy általad választott lufival egészítjük ki. Az ajándékot úgy kaparinthatja meg a kis lurkó, ha kiszúrja a nagy lufit. Vigyázz, hallottunk már olyanról, akinek annyira tetszett a csomagolás, hogy nem volt szíve megsemmisíteni!

7. Pinata

Hát ez biztos, hogy nem a szokványos ovis ballagási ajándék ötletek közé tartozik. De talán pont ebben rejlik a nagyszerűsége! Biztosan találsz olyan figurát, amit szeret gyermeked, vagy épp nem szereti és szívesen „kezelésbe venné”! Pakold tele kedvenc csokijaival, szerezz neki felejthetetlen élményt!

8. Rajzolós könyv

Ismered a Rajzolós mesebirodalom könyvet? Ez nem egy hétköznapi rajzolós könyv. Gyermeked játékosan, meséken keresztül tanulhat meg figurákat megrajzolni. Ez a tudás biztosan előnyére válik az iskolai éveiben, és nem mellesleg szuper családi kikapcsolódás lesz számotokra. Ez nem csak nagyszerű, de emellett kifejezetten hasznos óvodai ballagás ajándék!

9. Sétáló állatok

Nem, persze, hogy nem valódi állatokra gondolok. Fólia lufiból készült sétáló állatok. Álmodozott már gyermeked, hogy egyszer egy igazán különleges állatot tart majd? Most megadhatod neki! A lufit héliummal töltjük meg, a súlyozásnak köszönhetően mégis a földön marad és légmozgás hatására sétálni kezd. Ez biztosan egy nem várt óvodai ballagási ajándék gyereknek, de ha jól választasz, egy álma válhat valóra!

10. Névre szóló, töltött bubbles lufi

Egy szép mintás, de átlátszó lufiba bele tudunk tölteni egy gumilufit. Ilyet még biztosan nem látott gyermeked, le fog esni az álla az ámulattól! Egy különleges gép segítségével a nevét is rá tudjuk rakni, amitől még egyedibb ajándékká válik.

Nem kérdés, hogy a lufi kitűnő ovis ballagási ajándék. A 10 felsorolt ajándékötlet közül 8-nak köze van a lufihoz valamilyen formában. Gondoltad volta, hogy ilyen sokoldalú dologról van szó? Elképesztő kreatív és a gyermekek imádják!

Ha szeretnéd meglepni kis ballagódat egy kreatív, ötletes ajándékkal, nézz szét weboldalunkon vagy gyere el hozzánk az üzletbe!

Keresés